produkt-anmeldelse. fitme, lumi magique og chanel.

hallo! idag, siden jeg ikke har gjort noe annet enn å gå tur i 2 timer, så tenkte jeg at jeg kunne anmelde noen av produktene jeg kjøpte hin dagen! da er det vell bare til å begynne! rekkefølgen på produktene har ingenting å si, og jeg gidder heller ikke lage video idag, tar så lang tid å laste den ned om jeg filmer med kameraet, så det blir skriftlig + bilder!


det første produktet er denne chanel leppestiften fra kicks. den er utrolig, utrolig fin, og den sitter kjempelenge på leppene. jeg har min i fargen 71, style, og akkurat denne "typen" leppestift innen chanel heter Rouge Coco Shine. 

Positivt: den sitter utrolig lenge, har en utrolig fin glans på leppene, og ser veldig naturlig ut. den er ikke klissete, men føles veldig matt. 
Negativt: prisen.. tror nok jeg betalte litt over 300 nok for den, men den er virkelig verdt det. siden du ikke trenger så mye av den, og den varer så lenge, så kommer du nok til å ha denne en god stund. en negativ ting med den er også at den tørker lett ut. du må "klikke" korken på plass, noe som er ganske lett å glemme siden den sitter på selvom det ikke kommer ett klikk av den, men da kommer det luft inn hele tiden, noe som gjør at den tørker ut. SÅ HUSK AT DET SKAL KOMME ETT KLIKK! 

elsker denne leppestiften og kommer garantert til å kjøpe den i flere farger.


neste produkt er dette finish-pudderet fra FitMe/Maybelline. jeg har brukt dette pudderet en god stund nå, og jeg er UTROLIG fornøyd! det gir en helt perfekt finish hvis du bruker en foundation som kan se oljete ut på huden, og du får ett matt og naturlig resultat. jeg anbefaler IKKE å bruke dette pudderet over FitMe foundationen. grunnen til det, er at foundationen er veldig oljete, og derfor trekker den inn i svampen du får med til pudderet. dette gjør at du ikke kan bruke svampen etter en stund fordi foundationen legger seg oppå pudderet neste gang du "dypper" svampen i pudderet. med mindre du vasker svampen ofte og tørker den godt etterpå. om du vil ha ett ekstra matt resultat, legger du pudderet på i sirkler i ansiktet. altså masserer den lett inni huden. da holder den også lengre. det er også en bra pris på det. koster rundt 200 kr. det ser ganske lyst ut derfor burde du bruke solpudder utenpå pudderet, avhenger av hvilke hudtone og hudtype du har. 

Positivt: du får ett perfekt, matt resultat og pudderet blender seg godt inni huden. varer lenge.
Negativt: svampen trekker til seg foundationen, derfor må den vaskes ofte. helst hver gang du bruker den, når du har hatt den en stund. det er ganske lite produkt for prisen, jeg har hatt rundt 5 sånne puddre siden det kom ut. 

jeg anbefaler definitivt dette pudderet. ett tips er å bruke den til det neste produktet jeg skal vise under. jeg har ikke trengt å vaske svampen etter jeg begynte å bruke det pudderet og den foundationen sammen.

 


det siste produktet jeg skal anmelde idag er Lumi Magique foundationen. jeg kommer GARANTERT til å fortsette å bruke denne foundationen. den er helt utrolig bra, og du trenger egentlig ikke bruke noe annet oppå den om du finner en som passer akkurat din hudfarge. den blender seg godt inni huden og sitter lenge. jeg betalte rundt 200 kr for den. jeg har den ann lyseste fargen, altså det er en farge til i denne foundationen som er lysere.

Positivt: den holder lenge, og blender seg godt inn i huden. det er en bra pris, og mye produkt. ett tips er å ta den bare der du trenger det. i T-sonen, en V på haken og 2 C-er i kinnene. prøv å ikke bruk foundation på halsen. det blir lett sjoldete og ser unaturlig ut. + det kan farge av på klærne. blend heller ut og prøv deg fram til en måte som ser naturlig ut på deg.
Negativt: at den kan se oljete ut. det er lurt å bruke en primer under denne foundationen, fordi om du bare bruker den, kan den lett bli gnidd utover, utover dagen, og gir ikke samme dekke og naturlig, matt følelse som du hadde når du tok den på. 

det er egentlig ikke noe mer negativt med denne foundationen. den er utrolig bra, og jeg kommer garantert til å fortsette å kjøpe denne. 


Håper du fikk litt hjelp til å velge neste gang du skal finne deg sminke! Hva syntes du? Har du noen av disse produktene?
 info

Jeg er en jente på snart 15 år som driver med inspirasjonsblogging, mye om mote og sminke og selvfølgelig megselv. enjoy

arkiv

Mai 2012design

Hanne