17.maaai, innkjøp fra igår.

hallo dere:) gratulerer så mye med dagen idag! håper alle koser seg og spiser mye godt:) det ska hvertfall jeg! jeg skal til byn med silje åsså skal jeg møte ruben, patrik, cato og kanskje noen fler.
når jeg e hjemme igjen så blir det bare å skifte rett til bunad fordi vi får besøk, åsså ska jeg bort til ruben igjen etter besøket! koselig dag :D jeg gleder meg iallefall masse! skulle egentlig sove i telt med maaange venner, men her i bergen e det DRITTvær omtrent hele året, i tillegg til idag, så det kunne vi ikke likevell..
var i byn igår igjen, kjøpte ikke så mye då..


bare en helt enkel dongeribukse fra bikbok.


 lumi magique foundation fra Vita. den e utroolig bra, kan ha en anmeldelse på den engang.


fitme finish powder fra Vita. det også e utrolig bra. kan også ha anmeldese om det seinere idag!
 

har du noe av det samme? ha en god 17.mai alle sammen!

 

Første innlegg på ny blogg! Innkjøp.

Hallo! Dette er altså mitt første innlegg på bloggen. Det er egentlig bestevenninnen min Silje Dalland som tvinger meg til å begynne å blogge siden jeg har fått speilrefleks yo.
Siden jeg egentlig ikke har så spessielt spennende liv, så kan jeg bare si med en gang at jeg kommer til å begynne å blogge mye om mote. Her er mine innkjøp for dagen igår..


TOMS i sølv, utrolig søte sommersko fra Retro


nydelig iPhone 4s deksel fra Apple store/eplehuset


Dior solpudder + mini kabuki natural brush fra Kicks


jeffrey campbell's. dårlig kvalitet på det siste bildet.. fra DNA sko.chanel lipstick i fargen Style fra Kicks.mac sheen supreme lipstick i fargen Bare again og pro longwear lipcreme i fargen Warp speed fra Mac store.


mac lipstick brush number 231 fra Mac store. mac longwear lip pencil i fargen Shore leave fra Mac store

 

hva syntes dere? har dere noe av det samme?

 info

Jeg er en jente på snart 15 år som driver med inspirasjonsblogging, mye om mote og sminke og selvfølgelig megselv. enjoy

arkiv

Mai 2012design

Hanne